De Camping wordt nog gerealiseerd……………….. Opening in Juni 2024!!!!

Welkom op onze mini camping “Kamperen Op Zestien”. Een heerlijke met bomen omsloten terrein, Waar je zo vanaf de campingstoel de vissen in de vijver ziet zwemmen. Op een camping met een ruime plekken, een prachtige rustgevende 4 meter diepe vijver, landelijk uitzicht, ons dorp Hippolytushoef of de Waddenzee heb je te allen tijde de kans om jouw geniet moment te pakken.

Geniet in alle rust in het zonnetje van alles wat er in en om de vijver gebeurd. Buiten de vijver is er nog veel meer te beleven op en rond de camping. Voor een hapje en drankje zit je goed in ons Theehuis! of u loopt zo het pittoreske dorpje in waar leuke winkeltjes zijn, supermarkten en heerlijke restaurants en snuif wat geschiedenis op van dit voormalige Zuiderzee eiland met zijn Vikingsschatten.

Vanaf de camping kunt u heerlijk fietsen en wandelen langs de Waddenzee of juist over van die leuke boerenlandweggetjes met leuke rustpunten en plaatselijke lekkernijen. Fiets- en wandelroutes en de kaart van Wieringen zijn gratis te verkrijgen in het Theehuis/Receptie

Mocht u het iets verder willen opzoeken ook daar hebben we leuke tips en folders van. Wat dacht u van de Folklore Schagermarkt, het Marine Museum, de Kaasmarkt, Wadlopen, varen op de Waddenzee en zeehonden spotten, het Lutjesstrand waar je heerlijk kan surfen en suppen of juist het Noordzeestrand waar je kan genieten van het strand en de Noordzee… genoeg te beleven!

Mocht er bezoek komen en willen zij blijven slapen….. informeer dan snel naar de mogelijkheden in onze Bed and Breakfast Slapen op Zestien.

Alles voor een comfortabel verblijf:

  • Kampeerplaats 100m2
  • water, stroom
  • parkeren op parkeerterrein
  • Gemeenschappelijk WC gebouw met vrij hangend toilet, douchecabine en wastafel
  • Wifi internet

Inchecken vanaf 14:00 uur – 17:00 uur
Uitchecken tot 10:00 uur

* U kunt parkeren op afgesloten parkeerterrein.
* Fietsen kunnen in de stalling worden geplaatst echter zonder fietsaccu!

€ 20,00,- per nacht op basis van 2 personen,

Stroomverbruik per kw € ..,..

Toeristenbelasting a € 1,50 p.p.p.n.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *