Op Wieringen is genoeg te doen voor jong en oud!


WADLOPEN

Deze bijzonder ervaring is er 1 om nooit te vergeten, trek je oudste schoenen aan en onderga deze prachtige wandeling bij eb op de Waddenzee.

Voor meer informatie:
https://www.degrootrecreatie.nl/nl/activiteiten/wadlopen/
DE AFSLUITDIJK

De Afsluitdijk beschermt ons al bijna 90 jaar tegen de kracht van het water. Bezichtig het monument, het Kazemattenmuseum, Waddenpoort en vergeet vooral de veelzijdige watersportmogelijkheden niet!

Voor meer informatie:
https://deafsluitdijk.nl/ZEEHONDEN KIJKEN

Kom je ook zeehondjes kijken? SWRW organiseert prachtige zeehondentochten over de Waddenzee, vanuit de haven van Den Oever. Geniet van de natuur en geniet een schitterende tocht.

Voor meer informatie:
https://www.swrw.nl/nl/home/FIETSEN

De natuur in deze omgeving leent zich perfect voor diverse fietstochten. Er zijn al diverse fietsroutes uitgezet. Tevens kan men op onderstaande link diverse fietsen huren.
https://www.sport-nu.nl/fietsverhuur-wieringen-noord-holland/

https://www.fietsknoop.nl/fietsroute/831860/rondje-wieringen


WANDELEN

De uitgestrekte natuur van Wieringen leent zich perfect voor prachtige vergezichten en heerlijke diverse wandeltochten.

Voorbeeld wandelroute:
https://www.sport-nu.nl/foto-wandeltocht/DEN OEVER – VISSERSHAVEN

Bezoek dit prachtige dorp, de hoofdstad van de visserij! Kom eens kijken in de havens met zijn visserskotten en de visveiling. De Flora – visserijdagen zijn een echte must om een keer geweest te zijn.

Voor meer informatie: https://www.denoeverhoofdstadvandezeeversevis.nl/Meerdere folders met leuke uitstapjes of bezienswaardigheden en leuke tips aanwezig in de B&B